Budimpešta in Blatno jezero

od 105 € na osebo
Vse ponudbe: 6

Za prevod se obrnite na info@barka.si

Program potovanja

Budim in Pešta 
Budimpešta ponuja veličastno arhitekturo. Razdeljena na dva dela, z mogočno Donavo na sredini, zna vsakega obiskovalca z nečim pritegniti. Tudi tiste, katerim je bolj pomembno nakupovanje kot ogled znamenitosti. 

Jezero in morje 
Madžarska nima morja, ima pa jezero veliko kot morje. Ob njem so odlični vinogradi, majhna mesteca in zanimive vasice. Kopalci pridejo poleti na svoj račun, sprehajalci pa celo leto. 

Hrana in dinamit 
Če se želite udeležiti tekmovanja v odpornosti na pekočo hrano, ste na pravem mestu. Poskusite madžarske paprike in doživeli boste eksplozijo v ustih. 

ČUDOVITA ARHITEKTURA V KOMBINACIJI Z ODLIČNO KULINARIKO IN PRISRČNIM MESTNIM UTRIPOM ZNA OSVOJITI SRCA VSAKEGA POPOTNIKA.

1. dan: SLOVENIJA–BUDIMPEŠTA večerja, nočitev 
V zgodnjih jutranjih urah bomo z udobnim turističnim avtobusom brzeli v smeri Lendave proti Madžarski, vse do Budimpešte. Po prihodu v prestolnico bo sledila krožna vožnja z ogledom znamenitosti: Nepstadion, Trg junakov, Štefanova cerkev, Ribiška utrdba ... Popoldanske ure bomo preživeli na ulici Vaci. Po osvežitvi se bomo zapeljali na Citadelo, od koder se nam bo razprostiral veličasten pogled na večerno Budimpešto. Vožnja do hotela, nastanitev. Večerja, nočitev. 

2. dan: BUDIMPEŠTA–BLATNO JEZERO– SLOVENIJA zajtrk 
Po zajtrku bo še čas za sprehod po mestu, morda si boste ogledali katerega izmed muzejev. Vožnjo bomo nadaljevali do Blatnega jezera, kjer se bomo ustavili na polotoku Tihany. Na sprehodu med tradicionalnimi stojnicami bomo spoznali lokalno ponudbo. Po želji si bomo ogledali cerkev sv. Andreja. Po osvežitvi in glede na dogovor odhod v smeri proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.

Termini

  • 18.04.2020
  • 16.05.2020
  • 11.07.2020
  • 19.09.2020


Vstopna mesta
Maribor, Celje, Ljubljana.​

Cena

Cena vključuje
prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu***, 1 x polpenzion, zunanje oglede po programu, vodenje in organizacijo potovanja.
 
Drobni tisk na veliko
· najmanjše število potnikov: 24
· doplačila po želji: enoposteljna soba 25 €, vstopnine pribl. 15 €
· obvezno doplačilo: turistična lokalna mestna pristojbina 3 €

Cena velja glede na število prijavljenih oseb:
pri udeležbi 40 oseb 115 €
pri udeležbi 32 oseb 135 €
pri udeležbi 24 oseb 155 €

Cenejša potovanja
· -40 €
za dve osebi do 31.1.
· -20 € za dve osebi do 31.3.

Rezervacija sedežev
· v 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo
· v zadnji vrsti: -10 € na osebo

Kadar organizator v programu objavi več cen za različno število udeležencev, je potnik dolžan plačati kupnino glede na končno število udeležencev. Ob prijavi se potniku obračuna nižja oziroma višja cena, odvisno od ponudnika. Če število potnikov po programu za nižjo ceno ni doseženo, je potnik dolžan na poziv organizatorja potovanja najkasneje do dne pred pričetkom potovanja doplačati v programu navedeno razliko. V primeru obračunane višje cene in doseganja števila potnikov za nižjo ceno, se potniku razlika vrne.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se